fbpx ELENA CASTRO SUAREZ: Miss België 2019 | Must Visits Skip to main content
ELENA CASTRO SUAREZ: Miss België 2019
30 June 2019
miss belgie

Een kinderwens die in vervulling is gegaan.

De pas 18-jarige Elena Castro Suares met Spaanse roots is afkomstig uit Antwerpen. Must Visits had de eer een dag lang, maar ook best een lange dag, met Elena samen te werken. Het valt onmiddellijk op wat een goedlachs, onuitputtelijk vat vol energie ze is, een spring in het veld, dat ondanks haar jeugdige leeftijd zeker haar mannetje kan staan en over een goeie dosis maturiteit beschikt. Elena is welbespraakt en in haar diepblauwe ogen kan je niet anders dan verdrinken. Let echter op want ze studeert rechtspraktijk en wil procureur worden. Ze danste al mee in een videoclip “move” tegen pesten en toen ze 14 was zong ze bij Popkidz. Olé !

Elena Castro Suarez

 

MV : Elena wat ons bij jou vooral opviel, is hoe je niets ontziend vol enthousiasme door een zeer veeleisende en zware dag, liet glijden alsof het allemaal  niks lijkt, terwijl je de dag ervoor ook een zware  shoot had, en dat deze werkdag ook wellicht alweer 16 of 18 uur ging tellen…

Elena : Wel eigenlijk was Miss België worden een echte meisjesdroom, die uiteindelijk in vervulling is gegaan. En ja, er is een enorme werkdruk maar het geeft me ook zoveel voldoening. Miss België zijn is een full time job. Elke dag leuke ontdekkingen, toffe ontmoetingen, het is een nieuwe wereld die opengaat. Het deert mij dus niet. Bovendien, nu ik mijn doel heb bereikt, wil ik er ook voluit voor gaan en alles geven. Dit is mijn jaar, ik wil immers als een sterk voorbeeld aan jongere meisjes tonen dat ze toch hun dromen waar kunnen maken. Ik kan dit avontuur alleen aan maar alle meisjes aanraden. 

Elena Castro Suarez Miss België 2019

 

MV : Ondanks je jonge leeftijd heb je al wat gepresteerd, maar je werd ook gepest, en daar heb je je moedig tegen verzet. Mag ik daaruit afleiden dat je een doorzetter bent en ook hier een boodschap brengt ?

Elena : Op school werd ik gepest, ja. Erover praten ligt nog steeds gevoelig, ik word er niet graag aan herinnerd. Sindsdien heb ik rondom mij een soort verdedigingsmuur opgetrokken waar je niet makkelijk of zonder moeite door komt. Daardoor heb ik in mijn jeugd een dik vel gekweekt. Ik kan tegenwoordig wel tegen een stootje.

Elena Castro Suarez Miss België

 

MV : Je haalde ook al de titel van Miss Charity binnen. Wordt de volgende Miss World?

Elena: Deze titel ligt mij inderdaad nauw aan het hart. Ik heb mij vooral ingezet voor “Hope for Children” en ik wil in mijn functie van Miss België nog meerdere goede doelen gaan steunen. Het klopt inderdaad dat ik in november voor een maand naar Thailand ga voor de verkiezing van Miss World. Ik kijk daar natuurlijk enorm naar uit. Wie weet haal ik voordeel uit mijn Spaans

 

Tekst: IP

Recent content

No content available.

Over ons

Must Visits is al 28 edities lang een begrip in de streek. Een stijlvol magazine vol lifestylenieuws, informatie en tips voor elke levensgenieter met goede smaak.